ΒΑΦΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΣ
Αρμενοχωρι Φλωρινας | Τ.Κ 53100 | ΤΗΛ:2385036600

υπηρεσιες...


Βαφές αμαξώματος,
Στο φανοποιείο μας εξειδικευόμαστε στις βαφές αμαξώματος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα στην ΕΕ κυρίως Γερμανία και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Για να επιτύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα η σύνθεση του χρώματος του αμαξώματος πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα και η βαφή εκτελείται στον τελευταίας τεχνολόγίας φούρνο της VERTA. Ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας των χρωμάτων μαζί με την πιστοποιημένη εμπειρία μας, δίνουν στο αμάξωμα την εργοστασιακή μορφή και λάμψη.
 

 

Επαναφορά αμαξώματος - φανοποιεία:
Στο κατάστημα μας, διαθέτουμε μια από της πιο εξελιγμένες καλίμπρες στον χώρο της φανοποιείας, της εταιρείας SPANESI η οποία διαθέτει ηλεκτρονικές μήτρες οι οποίες επαναφέρουν το αμάξωμα σας στην εργοστασιακή του κατάσταση χρησιμοποιώντας τις εργοστασιακές μετρήσεις του εκάστοτε αμαξώματος,Τα δεδομένα καθώς και οι μετρήσεις λαμβάνονται από τις επίσημες κατασκευάστριες εταιρίες ηλεκτρονικά.
 

 

Τοποθέτηση μεμβρανών:
Στο κατάστημα μας η τοποθέτηση μεμβρανών γίνεται με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και χρήση μεμβρανών αμερικανκής κατασκευής σε πραγματικά προσιτές τιμές.Αλλαγή κρουστάλλων:
Στο κατάστημα μας η αλλαγή των κρυστάλλων σας γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και χρήση άριστων υλικών που εγγυώνται την τέλεια πρόσφυση τους στο αμάξωμα.


Ποιοι ειμαστε


Υπευθ.Φανοποιος
Δημητριαδης Γ.

Υπευθ.Βαφεας
Δημητριαδης Δ.

Γραμματεια
Δημητριαδου Εφρ.